Mälaren Runt 2011:
MCM:s Hojmarknad på Eskilstuna Motorstadion

MCM:s Hojmarknad har nu etablerats som ett givet inslag och populärt delmål under Mälaren Run och för sjätte året i rad erbjuder vi våra annonsörer en unik möjlighet att exponera sitt företag för uppemot 20.000 entusiastiska motorcyklister under en intensiv dag.

Central samlingspunkt för Mälaren Runt och det naturliga stoppet är Motorstadion utanför Eskilstuna. Här erbjuder vi annonsörer och samarbetspartners att exponera sig och sina produkter. Från och med i år är SMC med som samarbetspartner och kommer bland annat att ansvara för trafikdirigeringen och parkeringen på Motorstadion.

Hojfirmor och klubbar från när och fjärran ställer ut och visar sina motorcyklar, motorer och övriga tillbehör. Marknaden sjuder av gemyt och muller från alla tusentals motorcyklister som rullar in under dagen. En del väljer att åka direkt till marknadsplatsen och därifrån haka på karavanen av motorcyklar vidare till Struls traditionsenliga fest på Motorgården i Enköping.

Boka redan nu lördag 20 augusti om du vill exponera ditt företag på Hojmarknaden. Hör av dig till oss så ska vi säkert kunna hitta ett upplägg för som passar just dig och ditt företag.

Bokning och info:
Jens Wallin, MCM
Telefon. 08-34 04 08, 0707-83 96 08
annons@mcm.se


WW-Banner
 
Zodiak
 
Fuel pack
 
CustomnetCoopers_MCM_web
 
Touring
 
Sveriges ledande
forum för Harley-Davidson & Custom
 
NCCR
 
Indian
 
Simpson